måndag 7 december 2009

Rådjur i decemberljus


Efter att titta på Terje Hellesös rådjursbilder så törs jag nästan inte lägga ut mina egna bilder. Att smyga sig på ett rådjur och fotografera mitt på dagen var i alla fall trevligt. Dock jag är orolig för att regnet skall hitta in i utrustningen. Bilderna är inte beskurna på något sätt.
/Ove

4 kommentarer:

 1. Skulle jag inte lägga ut en bild för att den inte är i klass med Terjes bilder hade jag inte ens kommit på tanken att starta någon blogg. Ser gärna fortsättning på din "rådjursjakt"

  SvaraRadera
 2. Gillar dina rådjur, kanske framförallt den övre. Håller med James och det skulle vara tråkigt med så få bilder på nätet om vi alla skulle hämmas av Terje. Vi har aldrig en chans att komma upp i hans klass ändå så det är bara att köra på för oss som vi gör.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du lyckats riktigt bra med den övre där du fångat ögonkontakten. Min upplevelse är att bilden kommunicerar. Utsnittet, rådjurets uttryck i kombination med den lugna bakgrunden tilltalar mig.
  Att ha Terje vår kursledare som före-bild och hans filosofi i bildskapandet med i tankarna är en bra sak. Då finns det utrymme för att utveckla sina bilder på ett personligt sätt.
  Alla motiv står inte stilla länge nog och definitivt inte rådjur är min erfarenhet. De är vaksamma djur.
  Lycka till - ser fram emot flera rådjursbilder.
  /Margareta

  SvaraRadera
 4. Två mycket fina rådjurbilder som du kan vara stolt över!

  SvaraRadera

Counter

Website counter